Biztonság, kényelem, komfort. Ezek a legfőbb jellemzői a Bridgestone DriveGuard gumiabroncsnak, de ezeken felül bemutatjuk, hogy mi az amitől a Bridgestone DriveGuard több mint egy átlagos abroncs.

Az utakon bárhol leselkedhet ránk egy váratlan defekt, amely megakadályozhatja a célba érkezésünket, borzasztó kellemetlen és veszélyes is lehet egy ilyen szituáció. A Bridgestone DriveGuard abroncsa viszont bármely defekttípus esetén biztosítja a biztonságos továbbhaladást. Menet közben beleszaladhatunk egy éles tárgyba, üvegbe vagy szögbe, amely az abroncs külső élét átvágja. De a TPMS rendszerrel rendelkező személyautókhoz fejlesztett Bridgestone DriveGuard technológiával felszerelt autók abroncsaival még akár 80 kilométert megtehetünk biztonságosan maximum 80 km/órás sebesség határralMobilitás defekt után: A jármű vezetője képes lesz megőrizni az uralmát a gépjárműve felett, ezzel eljutva egy olyan állomásig, ahol lehetőség nyílik a gumiabroncs cseréjére. Irányítás nedves úton: Emellett fontos megemlíteni, hogy a Bridgestone DriveGuard érte el a lehető legmagasabb teljesítményt a nedves úton mért tapadás terén, rövid féktávokkal.

2014 novembere után minden új személygépjárművet gyárilag fel kell szerelni TPMS rendszerrel. Ez azt jelenti, hogy évről évre növekszik a Bridgestone DriveGuard gumiabroncsok utáni kereslet. Amennyiben Ön is a biztonságot választja érdeklődjön a Baritone csapatánál a Bridgestone DriveGuard abroncsokról!