A BARITONE KFT. GUMI- ÉS AUTÓSZERVIZ CSAPATA ÜDVÖZLI ÖNT HONLAPJÁN.

AZ ELSŐ GUMISZERVIZÜNKET 1989-BEN NYITOTTUK BUDAÖRSÖN, A SZABADSÁG ÚTON. 2004-BEN KÖLTÖZTÜNK ÁT A JELENLEGI MŰHELYÜNKBE, AMELY A KÁROLY KIRÁLY U. 25. SZÁM ALATT TALÁLHATÓ.

Itt kedves ügyfeleink egy nagyobb és jobban felszerelt műhelyben tudják igénybe venni szolgáltatásainkat Budapest határában, csupán 1 percre az autópályától. 2012 évtől kezdődően cégünk bővítette szolgáltatási körét és így azóta nemcsak kizárólag, mint gumiszerviz, hanem mint márkafüggetlen autószerviz is állunk szíves rendelkezésükre.

Fontosnak tartjuk, hogy kollégáink folyamatos képzéseken vegyenek részt, illetve fontos számunkra, hogy műhelyünkben modern technikai felszereltséggel dolgozzunk, hiszen csak így tudjuk maradéktalanul kielégíteni ügyfeleink igényeit.

A Baritone autószervizben a ránk bízott, javítandó gépjárműveket zárt parkolóban, kamerával felszerelt udvarban tároljuk, műhelyünkben pedig két beállással dolgozunk. Kiemelt fontossággal bír számunkra, hogy műhelyünkben lévő gépeken, emelőkön, szerszámokon rendszeres felülvizsgálatot és karbantartást végezzünk. Szervizünkben állapotfelmérés és a hiba feltárása, illetve munkalap felvétele után minden esetben kizárólag az ügyféllel történt egyeztetés után indul az autó javítása és a javítás közben is folyamatos a kontakt az ügyfél és kollégáink között.

Recepciónkon lehetőség van a nyugodt várakozásra, amíg autója elkészül. Budaörs központjában, családias környezetben sok szeretettel várjuk Önöket.